szerző:
Papós Tamás

Egy népszerű zenemegosztóhoz készült egy remek PC-s program, amellyel úgy hallgathatunk slágereket, mint a Spotify-on.

A SoundCloud a Spotify és a YouTube mellett egy remek és szintén ingyenes lehetőség arra, hogy jó zenéket hallgassunk, feliratkozzunk előadókra, lájkoljunk számokat és lejátszási listákat hozzunk létre, mindezt reklámok nélkül. Ehhez a szolgáltatáshoz készült most egy nem hivatalos, de kifejezetten jól sikerült PC-s változat, a SoundNode.

©

Windows, OS X és Linux operációs rendszerű számítógépekre erről az oldalról tölthető le a program. Ezzel egy olyan felületet kapunk a zenék hallgatásához, amelyet a SoundCloud és a Spotify ötvözeteként lehetne legjobban leírni. A kínálatot előbbi adja, míg utóbbihoz hasonlít jobban a felülete.

A képernyő nagy részén a zenei választék, bal oldalt pedig a fontosabb menüpontok érhetők el: a Top 50-es slágerlista, kedvenc csatornáink által feltöltött tartalmak (Stream), a lájkolt dalok (Likes) és a lejátszási listáink (Playlist). A felső sávban természetesen van egy kereső is, és persze itt is lehet lájkolni, megosztani és lejátszási listákhoz adni a slágereket.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!