szerző:
hvg.hu

Mit szólna, ha a futballsztárok a nappalijában életnagyságban mutatkoznának be, majd az asztalán 3D-ben játszanának? A Microsoft azt szeretné, hogy ilyenek legyenek a sportközvetítések és nem csak ötlete van hozzá, hanem eszköze is.

Amikor a Microsoft bemutatta fantasztikus szemüvegét, főként arra helyezte a hangsúlyt, hogy a virtuális valósággal milyen elképesztően látványosak lehetnek a számítógépes játékok.

Na de mi a helyzet a sportközvetítésekkel? Mivel az NFL hivatalos technológiai partnere a Microsoft, a redmondi cég a vasárnapi Super Bowl előtt egy bámulatos videóval megmutatta, hogyan képzeli a sportműsorok jövőjét.

Ha ön sportrajongó, akkor kapaszkodjon meg valamiben, mert el sem akarja hinni mi történhet pár év múlva a nappalijában.

Mindezt a HoloLens szemüveg teszi majd lehetővé, amelyet már ki is lehet próbálni, egy korábbi cikkünkben erről minden részletet megtudhat.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!