szerző:
hvg.hu

Virtuális sétát tehát egy igazán érdekes, óriási természettudományos gyűjteménnyel rendelkező washingtoni múzeumban.

Több mint 120 millió kiállítási tárgy, három szinten – egyszerre nehéz is volna mindent megnézni a Smithsonian Intézet Természettörténeti Múzeumában, Washigtonban. Viszont újra és újra ellátogathatunk oda, akár hosszú időt is eltölthetünk egy-egy tárgy előtt, hála a múzeum Street View-szerű virtuális bejárási lehetőségének.

©

A múzeum oldalát felkeresve, a térképet is mutató képre kattintva léphetünk be a kiállítótermekbe. Sétálhatunk a földszinten, az első és második emeleten, és még a régebbi kiállításokba is betekinthetünk. Ezeknek a listáját a földszinten (Ground) jobbra fent kattintva kapjuk meg.

©

Ha közelebbről is megnéznénk valamit, használjuk nagyításra az egérgörgőt. A virtuális túra nemcsak asztali gépeken (Windows, Mac, Linux), hanem mobileszközökről is elérhető.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!