szerző:
hvg.hu

A tavalyihoz hasonlóan idén is jutalmazza a Google azokat a felhasználókat, akik hajlandók egy percet szánni saját fiókjuk biztonságára.

Mindenki jól felfogott érdeke, hogy időnként átnézze biztonsági beállításait és aktualizálja a különféle hozzáférési engedélyeket, de a Google-nek van még egy ráadás érve: most 2 gigányi tárhelyet írnak jóvá annak, aki ezt megteszi.

Az öt elemből álló ellenőrzési folyamat, ha minden rendben van, nagyjából fél perc alatt végigkattintgatható, de ha valamin változtatni kell, akkor sem lesz hosszabb egy-két percnél. Elindításához kattintson ide, majd a Google oldalára jutva adja meg jelszavát, ezután pedig ellenőrizze a kiírt tételeket. (Ha esetleg nem érti elsőre mindenről, hogy mit jelent és mire kell figyelni, semmi gond, itt található korábbi cikkünkben mindent összefoglaltunk röviden és érthetően.)

Jó hír, hogy az így megszerzett +2 gigányi google-ös tárhely nem jár le, tehát aki most végigviszi az ellenőrzést, annál végleg megnövelik az egyébként 15 GB-os ingyenes tárhely méretét.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!