szerző:
hvg.hu

Sokkal változatosabb formájú levelek írására nyílik lehetőség, elsőként az androidos Gmail-alkalmazásban.

A Google levelezőszolgáltatását használók több mint kétharmada már az appon keresztül bonyolítja le mindennapos ügyeit, a Google ezért fokozottan igyekszik a telefonos verzióban is elérhetővé tenni az asztali böngészőből már jól ismert Gmail-funkciókat. A legutóbbi frissítésnek köszönhetően az androidosok már szinte teljes körűen formázhatják a levelek szövegét. Az alkalmazásból elérhetők a legalapvetőbb stílusok, így félkövér, dőlt, aláhúzott, színes betűvel is írhatunk az appban, vagy ki is emelhetünk egy-egy szövegrészt.

©

Emellett könnyebbé vált a Google Naptárból és/vagy a Microsoft Exchange-ből érkező meghívók kezelése is. Az értesítő emailben azonnal válaszolhatunk, hogy elfogadjuk-e a meghívást, egy mozdulattal pedig azt is megnézhetjük, hogy az adott időintervallumban van-e már más program bejegyezve. A frissítések néhány napon belül minden androidos készülékre megérkeznek, és biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan az iPhone-osok is örülhetnek neki.

Ha máskor is tudni szeretne a Gmail új funkcióiról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!