szerző:
hvg.hu

A legnépszerűbb társkereső alkalmazás, a Tinder már teszteli a profilok megosztásának lehetőségét, amellyel barátaink kerítői lehetünk.

Megannyi párkapcsolat született már úgy, hogy a felek közös barátja kerítőt játszott. A Tinder új, egyelőre tesztelés alatt álló funkciójánál ugyan nem közös az ismerettség, de így is szárnysegédek lehetünk vele. A társkereső alkalmazás ugyanis hamarosan lehetőséget ad arra, hogy olyan profilokat osszunk meg ismerőseinkkel, amelyek szerintünk tetszene nekik.

©

A megosztás után 5 kattintásig vagy 72 óráig élnének a linkek, illetve az ajánlott profil tulajdonosának ajánlásaiban is megjelenne annak a profilja, akinek ajánlották az ő profilját.

A hagyományos ajánlásoknak pedig van egy titka: nemrég lehullt a lepel a Tinder trükkjéről, ugyanis nem egészen a véletlenen múlik, hogy kinek kiket dob fel a társkereső alkalmazás.

Ha máskor is tudni szeretne a Tinder új funkcióiról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!