szerző:
hvg.hu

Hasznos funkciókkal bővült a Skype telepítés nélküli, böngészőből használható verziója.

Tavaly nyár óta van lehetőség arra, hogy kliensprogram telepítése nélkül, azonosítónkkal egyszerűen a böngészőből belépve skype-olhassunk, ám a böngészős verzió ezidáig jelentős hátrányban volt a telepítős kliensprogramhoz képest.

A legújabb fejlesztésnek köszönhetően most egy nagyot lépett előre a telepítés nélküli Skype: már nem csak más Skype-felhasználókat, hanem vezetékes és mobiltelefonszámokat is lehet hívni a böngészőből, ahol értesítéseket is tud már küldeni az oldal, illetve új lap megnyílása helyett a webes Skype-on belül nézhetjük meg a YouTube-ról linkelt videókat.

További újdonság, hogy már a böngészős Skype-ban is lehetőség van arra, hogy olyanokat is bevonjunk egy chatelésbe, akik nem regisztráltak a Skype-ra.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!