szerző:
hvg.hu

Az Apple és a SanDisk amúgy már hagyományosnak mondható együttműködése óriási tárhelyet ígér az iPhone 7-eseknél.

Az egyik olasz blog tette közzé azt a képet, amelyen a SanDisk 256 GB-os NAND flash memóriája látható, és állítólag ilyenek (is) kerülhetnek az iPhone 7-esekbe. Mindez egyébként egybecseng azzal a korábbi kínai értesüléssel, amely ugyancsak 256 GB-nyi tárhelyet említ az Apple küszöbön álló csúcstelefonjával kapcsolatban.

Az elmúlt években az Apple gyakran használt SanDisk NAND flash memória komponenseket, például az iPhone 5-ben, iPhone 6-ban, iPhone 6 Plusban, más modelleknél viszont a Samsung, az SK Hynix és a Toshiba flash memóriái is megfeleltek neki.

©

A legutolsó értesülések szerint az iPhone 7 egy milliméterrel vastagabb lehet a nagyobb akku miatt, és mivel a 256 GB-os SanDisk memória akár kisebb is lehet, mint a 64 GB-os, nem lehet vele probléma az iPhone 7-ben. Arról is lehet hallani, hogy az iPhone 7-eseknél már nem lesz 16 GB-os opció.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!