szerző:
hvg.hu

Egy éve elégedett felhasználói vagyunk ennek az olcsó és nagyon hatékony képernyőtisztítónak. Mobilhoz, tablethez és laptophoz is tökéletes és semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, ami nagy előny, tekintve hogy egész nap tapogatjuk az érintőképernyőket.

Tudta, hogy egy okostelefon képernyője tízszer koszosabb is lehet, mint egy WC ülőkéje? Persze ez csak akkor igaz, ha nem tisztítjuk a mobilok, tabletek és laptopok képernyőit rendszeresen. Arra is szükség van, hogy a tisztítószer minőségi legyen. És ha már egész nap tapogatjuk az említett eszközöket, az sem árt, ha semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaz a tisztítószer. Ó, és még valami: ha lehet, olcsó is legyen.

Ezeknek a követelményeknek maximálisan megfelel a WHOOSH, amelyet erről az oldalról és az Amazonról is meg lehet rendelni ingyenes szállítással. A kicsi flakon 6 dollár (kb. 1600 forint), a nagy 10 dollár (kb. 2750 forint), a kettő együtt pedig 20 dollár (kb. 5500 forint). Ha csak egyet vesz belőle, akkor egy hozzá illő tisztítőkendőt kap, ha viszont kettőt együtt, akkor két kendő jár. Az Amazonon ráadásul most le van árazva a termék.

©

Mi egy éve rendeltünk egy dupla csomagot és egyrészt teljesen elégedettek vagyunk vele, másrészt még bőven maradt a kis és nagy flakonban is, pedig heti rendszerességgel bevetjük (egy fújás alkalmanként bőven elég). A WHOOSH mentes minden káros és mérgező anyagtól, így a gyerekeknek is nyugodtabban lehet odaadni a mobilokat, tableteket és laptopokat.Tisztítás után az ujjaink nyoma sem marad meg az érintőképernyőn.

Minket ez a bemutató videó győzött meg és nem is csalódtunk.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!