szerző:
hvg.hu

Fizetős tartozékként kínálja az új iPad Pro mellé az Office 365 előfizetést az Apple.

Ha még nem volt világos mindenki számára, az Apple a hétfői rendezvényén újfent megerősítette, hogy szeretné ha az iPad Pro kiváltaná a PC-ket (amelyek idősebb változatait, pontosabban azok használatát a marketingfőnök sajnálatosnak nevezte).

Hogy ezt megerősítse, az új iPad Pro megrendelésének részévé tette az Office 365 előfizetését, valamiféle tartozékként. Háromféle Office 365 változatot lehet rendelni, a Personal 70 dollárba, a Home 100 dollárba, a University 80 dollárba kerül egy évre. Minden előfizetés tartalmazza a Wordöt, az Excelt, a PowerPointot, az Accesst, a OneNote-ot, az Outlookot és a Publishert.

©

Az azért árnyalja a képet, hogy az Apple-nek is van saját iWork programcsomagja, sőt a Microsoft is kínál teljes funkcionalitású Office-csomagot (ingyen), feltéve, hogy az eszköz kijelzője kisebb, mint 10,1”, és ez a 9,7”-es iPad Próra bőven igaz.

Miért éri meg akkor az előfizetés az ilyen ipad Próra? Legfeljebb azért, mert ilyen esetben a PC-ken vagy a Maceken is futtatható az Office. Az előfizetési opció egyébként az iPad Air 2, iPad mini2 és iPad mini4 esetében is megjelenik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!