szerző:
hvg.hu

Az eddig megszokottaktól eltérően már az első körbe bekerült Magyarország, azaz a világpremierrel egy napon kezdődik meg itthon is az iPhone 8 forgalmazása.

A Magyar Telekom szeptember 29-től teszi elérhetővé az Apple legújabb termékeit, beleértve az iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeket, az Apple Watch Series 3 okosórát, illetve az Apple TV 4K-t. A szolgáltató tájékoztatása szerint az iPhone 8-asokra és az új okosórára szeptember 22-től már vesznek fel előrendeléseket.

A Vodafone rögtön a kedd esti bejelentés után küldött tájékoztatót, melyben ugyan csak azt írják, hogy az iPhone 8 és iPhone 8 Plus értékesítését “a lehető leghamarabb szeretnék megkezdeni”, tehát konkrét dátumot nem említettek, de a Telekom bejelentése után befutott az ő menetrendük is: ugyanazokkal a dátumokkal dolgoznak.

Csütörtök délután a Telenor is közleményt adott ki, náluk is szeptember 29-én kerül polcokra az iPhone 8 és 8 Plus.

Az igazán érdekes modell, az iPhone X – október 27-ei előrendelés mellett – november 3-ától lesz kapható a hazai szolgáltatóknál.

Az új iPhone-ok képességeiől itt olvashat. A hivatalos hazai listaárakat itt találja, ezekből jön majd le némi (díjcsomagtól függő) kedvezmény a szolgáltatóknál.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!