szerző:
techline.hu

Sajnos van néhány olyan népszerű weboldal, amit az Egyesült Államokon kívülről nem lehet elérni.

Sajnos van néhány olyan népszerű weboldal, amit az Egyesült Államokon kívülről nem lehet elérni. Ezek közé tartozik a Pandora is, ahol kedvünkre választhatunk, milyen zenét szeretnénk hallgatni. A korlátozás megkerüléséhez proxy szervert vagy VPN kapcsolatot lehet használni, azonban ezek beállítása nem egyszerű. Létezik viszont egy trükk, amivel kicselezhetjük a Pandora-t. Ha Firefox böngészőt használunk, akkor telepítsük hozzá a HTTPS Everywhere kiegészítőt, ha pedig Chrome-ot, akkor a HTTPS Enforcer kiegészítő oldja meg a problémánkat. A böngészők újraindítása után már mehetünk is a Pandora oldalára és válogathatunk a hatalmas zenei kínálatból.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!