Instagram fotók elérése webfelületről

2012. április 19., csütörtök, 07:30
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A napjainkban legtöbbet emlegetett fényképmegosztó szolgáltatással elsősorban a mobileszközökkel készített...

A napjainkban legtöbbet emlegetett fényképmegosztó szolgáltatással elsősorban a mobileszközökkel készített fotóinkat lehet látványos hatásokkal feldobni és megmutatni ismerőseinknek.  Annak ellenére, hogy az Instagram fényképei alapértelmezésben nyilvánosak, nincs hozzá egy olyan webfelület, ahol böngészhetnénk a mások által feltöltött képek között, csakis mobilalkalmazásokkal tudjuk megnézni a fotókat.

Aki azonban mégis jobban szeretné egy nagy képernyőn viszontlátni a fényképeket, az keresse fel a Webbygram oldalát. A folyamatosan frissülő főoldalon a legnépszerűbb felvételeket láthatjuk, ha pedig az Instagramban regisztrált nevükkel és jelszavunkkal lépünk be, akkor kikereshetjük tetszőleges felhasználó képeit. Ilyenkor ezeket kedvencként is megjelölhetjük, és megjegyzéseket is fűzhetünk hozzájuk. 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Instagram fotók elérése webfelületről
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X