Microsoft - erős negyedév, még mindig a Windows hozza a legtöbb bevételt

2012. április 21., szombat, 17:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Sikeres és erős (5.11 milliárd dollár) harmadik negyedévet zárt a Microsoft.

Sikeres és erős (5.11 milliárd dollár) harmadik negyedévet zárt a Microsoft. Érdekesség, hogy a mobilpiac erősödése ellenére, még mindig a Microsoft Windows és Windows Live divíziója termeli a legtöbb (4,62 milliárd) bevételt - hozzájuk tartoznak az operációs rendszerek, míg a Multimedia&_Entrertainment divízió a második helyre szorult, a 2011-es harmadik negyedévhez képest.

Ez utóbbi divízióhoz tartozik az Xbox, a Kinect, a Windows Phone és a Skype is. A Microsoft összesen öt divízióval rendelkezik, a harmadik negyedévben ebből a leggyengébben az „online Services”  nevű divízió teljesített (707 millió dollár), ide tartoznak az online reklámbevételek és a Bing is.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. április 22., 01:19 Bendarjevskiy Anton

Harmadik negyedévet zárt? A harmadik negyedév zárása tavaly szeptemberben volt, az arról szóló adatok általában a következő hónapban jelennek meg. Nem inkább 2012 első negyedévről van szó, amelyet márciusban zártak?

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Microsoft - erős negyedév, még mindig a Windows hozza a legtöbb bevételt
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X