Új 27"-os 3D-s FHD LED monitor érkezett az Acertől!

2012. április 14., szombat, 15:30
Szerző:


Címkék: ; ;

Az Acer bemutatta a legújabb 3D-s LED monitorát (HN274H B), amely támogatja a HDMI és DVI (dual link) 3D...

Az Acer bemutatta a legújabb 3D-s LED monitorát (HN274H B), amely támogatja a HDMI és DVI (dual link) 3D megoldásokat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a térhatású technológia nyújtotta lehetőségeket teljesen kihasználhassák. A monitor felbontása 1920x1080 pixel, a válaszidő 2 ms. A készülék kapott két darab beépített hangszórót is.

A HN274H B kijelzőt ellátták számos high-end monitor funkcióval annak érdekében, hogy a HDMI vagy DVI-DL kapcsolaton keresztüli képalkotás jobb minőségű megjelenítést tegyen lehetővé. Csatlakoztathatjuk PC-hez vagy 3D-képes játékkonzolhoz, hogy a 3D-s játékok, a 3D-s fényképek és a 3D-s Blu-ray Disc filmek igazán élvezetesek legyenek.

A látványról az NVIDIA 3D LIGHTBOOST és az NVIDIA 3D Vision 2 szemüveg gondoskodik, melyek együtt mindent átfogó 3D-s képalkotást garantálnak, kiváló fényerővel. A monitorral egyszerre akár több szemüveget is használhatunk.

A HN274HB kifinomult külseje könnyedén illeszkedik bármilyen környezetbe. Az elegáns talapzat eltérő színű gyűrűje gazdagabb vizuális hatást nyújt, míg a könnycsepp alakú bekapcsoló gomb egy csipetnyi stílust ad a külsőhöz. A kényelmesen használható érintőgombok és a bonyolult szellőző kivitel egészében kisimult külsőt és érzetet nyújt.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Új 27"-os 3D-s FHD LED monitor érkezett az Acertől!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X