szerző:
MTI

Isteneket idézett be egy bíró Indiában egy hosszadalmas ingatlanper tárgyalására.

Összesen két istenről van szó, az egyik Ram, a másik Hanuman, a majomisten. A törvényszéki szolgák, mint annak rendje, elvitték az idézéseket egy templomba, ám ott az istennek sem volt hajlandó átvenni senki a citálásokat az istenek nevében.

Amúgy éppen a templom áll a birtokvita középpontjában, és azért kapott idézést a két isten, mert az ő tiszteletükre épült. Az egyik peres fél a sajátjának mondja a templomot és az azt övező földecskét, a másik viszont köztulajdonnak.

A két istent keddre idézték be. A per húsz év óta húzódik.

MTI Tech

Veszedelmes köpködő óriáskobrára bukkantak

Legalább tizenöt ember megöléséhez elegendő mérget tárol az az újonnan felfedezett óriási köpködő kobra, amelyre egy természetvédő csoport pénteki bejelentése szerint Kenyában bukkantak rá.

hvg.hu Shake

Veszélyesek az öregedő, de termékeny férfiak

A Psychology Today magazin érdekes kutatásokról adott számot. Az írás szerint a legnagyobb veszélyt a társadalomra nem a terméketlenség, hanem a termékeny, de öregedő férfiak jelentik. Ugyanis nekik is van biológiai órájuk, de ez nem leketyeg mint a nőké, hanem elromlik.

hvg.hu Shake

Szexbotrány az Erste romániai bankjánál

A banki pulton terpesztve, csak harisnyában és melltartóban fényképeztette magát Iulia Sambotin, a BCR Erste egyik gyulafehérvári fiókjának pénzügyi tanácsadója.

Shake

Kik a legostobább hírességek?

A New York Daily News listája a legostobább celebekről kíméletlen, miközben tárgyszerű igyekszik lenni. Reménytelen esetek és javítható félreértések egy súlyos ranglistán. De hol van Britney Spears?

Shake

Csináld magad aktfotók modellekről

Mostanában egymás után kerülnek elő „házi készítésű” aktfotók hírességekről, politikusokról. Úgy tűnik, a digitális technika behozta a családi otthonba a meztelen test fotózását. Uwe Ommer német fotósnak annyira megtetszett ez a trend, hogy néhány ismerős vállalkozó kedvű modell között kamerákat osztott szét, és arra biztatta őket, hogy pucér képeket készítsenek magukról, majd az elkészült képekből kiállítást rendezett.