szerző:
hvg.hu

A szerb férfi és utasa Bécsbe tartott, amikor észrevették, hogy füst jön ki a motorházból. Csak annyi idejük volt, hogy magukhoz vegyék pénzüket és útlevelüket, mielőtt az autó teljesen lángba borul.

Egy pillanat alatt lángra kapott egy, az M5-ösön közlekedő személyautó, melyet két szerb férfi vezetett. A szerdai RTL Híradóban elhangzottak szerint Ausztriába tartottak, mikor gond adódott a klímaberendezéssel. Ezután már ömlött is a füst, pár másodperccel később pedig tűz keletkezett.

Mint mondták, azonnal félreálltak, de csak annyi idejük volt, hogy magukhoz vegyék útlevelüket és pénzüket, a kocsi ugyanis nem sokkal később már teljes egészében lángba borult. A két pórul járt férfi így már csak távolról nézhette, ahogy a tűz martalékává válik a jármű.

Bár a kiérkező tűzoltóknak sikerült eloltani a tüzet, a kocsiból szinte semmi nem maradt.

Az eset miatt jókora kocsisor alakult ki az autópályán.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!