szerző:
hvg.hu

Műszaki hiba miatt nem jártak a vonatok a Nyugati pályaudvar és Rákospalota-Újpest között két órán át.

A vasúttársaság korábbi közleménye szerint a váltóberendezése meghibásodása miatt a Budapest–Veresegyház–Vácrátót–Vác- és a Budapest–Vác-vasútvonalon 20-30 perces késéssel kellett számolni.

A MÁV-START röviddel 9 óra előtt arról számolt be, hogy a váltóberendezését megjavították, az ideiglenes korlátozásokat feloldották.

A Budapest–Veresegyház–Vácrátót-Vác-vonal személyvonatai már a Nyugati pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!