szerző:
hvg.hu/MTI

Mégsem világháborús robbanótestet, csak egy vascsövet fordított ki a talajból egy munkagép.

Földmunkák során robbanótestet találtak hétfőn a délutáni órákban Budapest III. kerületében, a Szentendrei út 255. szám alatt. A hatástalanítás és elszállítás idejére a rendőrség lezárja a Szentendrei utat, a forgalmat pedig a régi Szentendrei útra tereli - írta korábban a rendőrség honlapja.

A Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje pedig azt közölte, hogy nemcsak a közlekedőknek, de a környéken tartózkodóknak is el kell hagyniuk a helyszínt.

A vizsgálat során azonban kiderült, hogy egy vascsövet néztek lövedéknek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!