szerző:
hvg.hu

A munkás egy álló teherautó mögött volt, abba csapódott bele egy kamion. Azonnal meghalt.

Álló teherautóba csapódott egy kamion csütörtök délután az M0-s autópálya fóti lehajtójánál, az M2-es vezető oldalon, Budapest közigazgatási területén. Az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben egy ember a helyszínen meghalt – közölte a rendőrség.

Az Index egy olvasójától értesülve azt írta, egy pályamunkás vesztette életét, akit beszorított egy figyelmetlen kamionos az energiaelnyelő teherautó végére.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, kereste a leszállóhelyet, de a munkást állapota már nem lehetett megmenteni.

A szemle és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták – írta a rendőrség, hozzátéve: az érintett útszakaszon torlódás alakult ki.

Az Útinform a honlapján azt írta, a baleset miatt a Megyeri híd felé vezető oldalt zárták le, torlódásra kell számítani.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!