szerző:
hvg.hu

A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelést javasolnak azzal a gépjárművezetővel szemben, aki a 33-as számú főúton okozott balesetet.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 61 éves férfival szemben.

Egy mezőgazdasági vontatóval közlekedett J. Lajos 2017. december 8-án 11 óra körül a 33-as számú főúton, Debrecen felől Hortobágy irányába. A sofőr haladása során balra kanyarodott, azonban nem vette észre, hogy egy személyautó már járműszerelvénye előzésébe kezdett, ezért összeütköztek. A gépkocsi az ütközés következtében az árokba csapódott. A balesetben a személyautó vezetője, valamint egyik utasa könnyű, míg másik utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

©
©
©
©

A nyomozó hatóság a baleset körülményeinek vizsgálatát 2018. május 31-én befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészség részére.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!