szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Humán erőforrás oldalról is erős belső alapokon építkezik tovább a LeasePlan Hungária, Magyarország piacvezető flottakezelő vállalata. A cégnél 11 éve dolgozó Brájer Gyula mostantól az üzemeltetésért felel.

Munkakörében többek között felelős a tartósbérletbe adott 10 ezer kocsiból álló járműpark üzemeltetéséért, a beszállítók kezeléséért, a nemzetközi ügyek koordinálásáért.

Brájer Gyula előző munkahelyei között szerepel a Generali Budapest Biztosító Rt. és Garancia Biztosító is. A szakember az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett alkalmazott matematikusként, majd tanulmányait biztosítási szakközgazdász képzéssel egészítette ki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Magyar vezető az Iveco élén kilenc országban

Az Iveco a nyolc, Kelet-Európa északi területén elhelyezkedő országot (Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Észtország, Litvánia, Lettország és Ukrajna) valamint – kilencedik országként – Finnországot magában foglaló régió vezetésével Gyöngyössy Istvánt bízta meg.

hvg.hu Autó

Új regionális és helyi vezetők a Scaniánál

A Scania két új, Magyarországért felelős vezetőt nevezett ki május 1-jétől: Peter Hornig (54) lesz a Scania közép-európai régiójának új vezérigazgatója, míg Carl-Fredrik Zachrisson (37) vezeti majd a Scania Hungária Kft.-t.

13 szolgálati ház megépítésére adott 3 milliárd 89 millió forintot az állam

13 szolgálati ház megépítésére adott 3 milliárd 89 millió forintot az állam

Meghalt egy 18 éves koronavírusos beteg

Meghalt egy 18 éves koronavírusos beteg

A halételekkel ehetjük meg a tengerbe került műanyag hulladékot

A halételekkel ehetjük meg a tengerbe került műanyag hulladékot