szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az angyalföldi önkormányzat négy zónában 210 parkoló jegykiadó automata szállítására és a kapcsolódó szolgáltatásokra írt ki nyílt közbeszerzési eljárást, a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az első területet a Dráva utca – Váci út – Árpád híd – és a Duna, a másodikat az Árpád híd – Váci út – Rákos patak – és a Duna, a harmadikat a Béke utca – Petneházy utca – Reitter Ferenc utca – Szegedi út, míg a negyediket a Rákos patak – Göncöl utca – Szekszárdi út – Váci út határolja. Az első két területen 123, míg a második kettőn 87 automatát kell felszerelni.

A megrendelés része a parkoló automaták szállítása mellett azok telepítése, programozása és üzembe helyezése is. Az első két területen a munkát a szerződés aláírásától - várhatóan április 10-től - számítva 6 hónapon belül, míg a második két területen 9 hónapon belül kell elvégezni. Ajánlatot az tehet, aki az elmúlt három naptári évben, átlagosan, legalább nettó 100 millió forint árbevételt ért el évente parkoló automaták szállításából, illetve telepítéséből.

Az ajánlatok beadási határideje március 3. Az értékelés úgy történik, hogy az egyes kritériumokat 1-10-ig pontozzák, majd megszorozzák a súlyszámokkal. Az ár 80 súlyszámot, míg a jótállási idő hossza 12 súlyszámot kap. Az eredményhirdetésre március 26-án kerül sor.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Új fővárosi parkolási rendszer: díjfizetési övezetek

A jövőben a BKV-jegy árához kötnék a budapesti parkolási óradíjakat; az autósok 17 százaléka rokkantigazolvánnyal parkol. Egyebek közt ez is olvasható a Főmterv Zrt. előterjesztésében, amelyről kedden tárgyalt a Főpolgármesteri Kabinet - közölték az ülés résztvevői.

hvg.hu Itthon

Kipakolt egy ellenőr: van parkolási maffia Budapesten!

Több száz autótulajdonos fizet zsebbe egy budapesti parkolási cég ellenőreinek azért, hogy a hivatalos árnál jóval olcsóbban parkolhassanak egyes kerületekben – legalábbis erre utal a hvg.hu birtokába került dokumentum, amivel egy kirúgott ellenőr „házal” a sajtónál.

MTI Itthon

Darabjaira szedtek egy parkoló autót

Néhány órára maradt őrizetlenül, mégis alaposan lecsupaszították azt a lerobbant Ladát, amelyet tulajdonosa hagyott a négyes főút közelében Törökszentmiklós külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-Főkapitányság.