szerző:
hvg.hu

A baleset éjszaka történt, de a kamion pótkocsija még ma reggel is ott fekszik oldalára borulva a helyszínen.

Solymár külső részén, a 10-es út mentén egy kamion pótkocsija landolt egy a Szarvas kanyarban található udvarban. A baleset pontos körülményei egyelőre ismeretlenek, a pótkocsit vontató kamion nem látható a helyszínen készült fotókon – elképzelhető, hogy a pótkocsi menet közben leakadt a vontatójárműről.

A baleset helyszínén lassító bámészkódó autósok miatt most még a szokottnál is nagyobb a torlódás a 10-es úton, és egyelőre nem tudni, hogy a pórul járt vontatmányt mikor és hogyan emelik majd ki az étterem melletti udvarból.

©

 

©
©
©
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!