szerző:
hvg.hu

Hatalmas felnik, nagy szárnyak, menő légbeömlők – csupán másodpercek és ízlés kérdése. Nem mellesleg teljesen ingyen.

Az autótuninggal foglalkozó cégek gyakorlatilag nem ismernek lehetetlen, lényegében bármilyen gyártmányú és típusú négykerekűhöz kínálnak egyszerűbb és persze sokkal összetettebb szépészeti megoldásokat. Ezek közös vonása azonban, hogy általában alaposan leszívja a pénztárcánkat, illetve sok esetben a végeredmény nem feltétlenül olyan, amit mi eredetileg szerettünk volna.

A 3DT weboldalon, illetve a szolgáltatáshoz kapcsolódó androidos és iOS-es alkalmazások segítségével viszont teljesen ingyen és bérmentve összeállíthatjuk álmaink tuningverdáját. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani a rendkívül részletes és valósághű 3D alapmodellt, legyen az egy Alfa Romeo, egy Audi vagy akár egy BMW, melyhez pillanatok alatt össze is válogathatjuk a nekünk legjobban tetsző karosszériaelemeket, lámpákat, felniket és egyéb díszítőelemeket.

©

Természetesen az autó színe is megváltoztatható, ki/bekapcsolhatók az első/hátsólámpák és akár matricákat is ragaszthatunk a kasznira. Ha elkészültünk a remekművel, minden további nélkül elmenthetjük azt, és annak alapján a valódi autónk külcsínjét is módosíthatjuk a megfelelő szakműhely segítségével. A feladat nem túl bonyolult, ugyanis a 3DT adatbázisában valódi gyártók virtuális tuningelemeivel találkozhatunk.

A fotórealisztikus virtuális tuningszolgáltatás mintegy 3 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik, és ha esetleg nem száll meg bennünket az ihlet, akár a társaink alkotásait is átböngészhetjük. A fotók egyszerűen megoszthatók, így adott esetben Facebook ismerőseink sem menekülnek meg a kreálmányainktól.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Bomba robbant az egyik leghíresebb nápolyi pizzéria előtt

Bomba robbant az egyik leghíresebb nápolyi pizzéria előtt

Középiskolai felvételi: ne stresszeljük a gyereket!

Középiskolai felvételi: ne stresszeljük a gyereket!

Egy fát már most kivágnak a Vörösmarty téren, aztán majd az összes többit is

Egy fát már most kivágnak a Vörösmarty téren, aztán majd az összes többit is

444 millió forintot ad a kormány három cserkészházra, mert a fiatalok folyton online vannak

444 millió forintot ad a kormány három cserkészházra, mert a fiatalok folyton online vannak

Megérkezett az új Hyundai Ioniq

Megérkezett az új Hyundai Ioniq

Ellenzéki képviselőnők üzentek Nagy Blankának: Nálunk most ötöst kaptál

Ellenzéki képviselőnők üzentek Nagy Blankának: Nálunk most ötöst kaptál