szerző:
hvg.hu

A veszprémi rendőrök őrizetbe vették az 50 éves sofőrt.

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei 2018. február 19-én, délután Veszprém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő soproni lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint a Veszprémi Járásbíróság és a Siófoki Járásbíróság is eltiltotta a járművezetéstől egy évet meghaladó időszakra. Az 50 éves sofőrt előállították az illetékes rendőrkapitányságra mintavétel céljából, majd őrizetbe vétele miatt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt a Veszprémi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult a férfival szemben. Az engedély nélküli vezetést szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!