szerző:
hvg.hu

Már látni, milyen formát ölthet az új Lada Niva, az új 8-as BMW-t testközelből fotóztuk le,a Lego pedig 1 millió építőkockából készített egy működő(!) Bugatti Chiront.

Elkészült az első új Audi Q3-as Győrben

Az évente 160 ezer járművet gyártó hazai üzemben megkezdték a szalonokba ősszel begördülő új kompakt divatterepjáró gyártását.

Elfogták a sofőrt, akinek elszabadult kereke megölt egy lányt

A rendőrség halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt rendelt el nyomozást.

Itt az új Toyota Corolla, nem lesz többé Auris és dízelmotor sem

A japán gyártó mostantól a kompakt kategóriás típus minden változatát Corolla néven árulja, és küszöbön a 12. generáció piaci debütálása.

41 év után ilyen lesz az új Lada Niva?

Egy ennyire örökélet-autót leváltani elég komoly vállalkozás.

Körbefotóztuk a virtuális kulcsos vadonatúj 8-as BMW-t

Berlinben járva botlottunk bele a bajor gyártó egyik legújabb modelljébe, melynek nyitásához és motorindításához már egyáltalán nem kell hagyományos kulcs.

1 millió darabból készült minden férfi álma: megcsinálták a működő Lego Bugatti Chiront – videó

Fél éven át 20 ember dolgozott azon, hogy elkészüljön a világ legvadabb autójának 1:1 arányú változata – Legóból. A kocsi rádásul nemcsak tökéletes másolat, de még működik is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!