szerző:
László Ferenc
Tetszett a cikk?

Kíváncsiak lennénk, hogy Elon Musk mit szólna ennek a maga nemében igen különleges pickupnak a láttán.

Elon Musk a nemrégiben leleplezett Tesla pickuppal szó szerinti sokkolta az autók iránt komolyabb érdeklődést mutatókat, de még a laikusokat is. Ilyen elektromos pickupot egyelőre még nem látott Budapest, de az alábbi fotókon megtekinthető különleges Trabant ugyancsak komoly fejforgatásra ösztönzi az autósokat és a járókelőket:

©

Míg a Trabant 601-ből 26 év alatt több mint 2,8 millió példány készült, addig az alapjára épített Trabant 690 XL pickup egy teljesen egyedi konstrukció. Az XL-méretű kisautó nem mellesleg egy minden részletében igényesen kidolgozott konstrukció.

©

A lehajtható oldalfalú raktérrel büszkéledő platós járgány a nemrégiben megrendezett Trabant–Wartburg Klub találkozójának egyik sztárja volt.

©
©
©
©

 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!