Kaufmann Balázs - Windisch Judit Itthon

Gyurcsány Ferenc jelére várnak a miskolci DK-sok ahhoz, hogy átszavazzanak a jobbikosra

Nehéz helyzetben vannak a miskolci DK-sok: a taktikai szavazást népszerűsítő oldalak szerint a Jobbik jelöltje helyben megverheti a fideszes Csöbör Katalint. Mi a rosszabb, Orbán vagy Vona? Hogyan szavazzanak valakire, aki Gyurcsánynak is bilincset ígér? Nehéz dilemma ez. Videóriportunk a városról, ami annyira izgalmas, hogy a miniszterelnök kétszer is járt ott.

hvg.hu Itthon

Németh György: „Nem volt roma holokauszt”

Debreczeni József DK-alelnök „Ne bántsd a cigányt” című könyvének kapcsán tartottak kerekasztal beszélgetést a Közép-Európa Egyetemen. Németh György szociológus-közgazdász rögtön holokauszt-tagadással kezdte.

Hell István Vélemény

Viszlát, DK!

Kedves Gyurcsány Feri, kedves Debreczeni Jóska, kedves Demokratikus Koalíció!

MTI Itthon

Kocsis: azt kell mondani, hogy "szégyelld magad, Gyuri!"

A Fidesz antidemokratikus maffiamódszernek tartja az igazságszolgáltatás függetlenségének kérdőre vonását, bírák fenyegetését. Ezt Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója mondta hétfőn, más témában tartott sajtótájékoztatóján Debreczeni József, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke által elmondottakra reagálva.

MTI Itthon

"Az orbáni hazugságszolgáltatás új botránya"

Példát akarnak statuálni Szilvásy György ügyében - mondta a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke, Debreczeni József. Szerinte a Varga Béla nyugalmazott hadbíró ellen indított eljárás figyelmeztetés a volt titokminiszter ügyében másodfokon ítélkezők számára.

MTI Itthon

Újragondolná a határon túliak választójogát az ellenzéki kerekasztal

Gyökeres változást tartanak szükségesnek a magyarságpolitikában az MSZP kezdeményezésére tárgyaló ellenzéki szervezetek. Hétfői egyeztetésükön kinyilvánították, hogy szerzett jogokat nem vennének vissza, ám a határon túliak szavazati jogával kapcsolatos kérdéseket "tisztáznák".

hvg.hu Itthon

Révész Máriusz csak sajnálni tudja Debreczeni Józsefet

Debreczeni József új könyvében, A 2006-os őszben azt állítja: Révész Máriuszt 2006-ban nem verték meg a rendőrök. A fideszes képviselő minderre úgy reagált a lapnak: nem pereli be, viszont sajnálja a szerzőt - írja az Index.

MTI Itthon

A DK szerint antidemokratikus a választói feliratkozás

A Demokratikus Koalíció (DK) antidemokratikusnak tartja az előzetes választási regisztráció bevezetését, mert az szerintük - a választási rendszer eddigi átalakításával együtt - azt a célt szolgálja, hogy a Fidesz ne veszíthesse el a választásokat - jelentette ki Debreczeni József, az ellenzéki párt alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.

MTI Itthon

Debreczeni kiakadt: Mesterházy a Jobbiktól kért támogatást, a DK-tól nem

Megdöbbentőnek nevezi Debreczeni József, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke a Mesterházy Attilának írt nyílt levelében, hogy az MSZP elnök-frakcióvezetője a Jobbiktól kért aláírásokat az Orbán-kormány két évét értékelő parlamenti vitanap megtartásához, a DK képviselőit viszont nem kereste meg ezzel.

Elek István Vélemény

Elek István válasza Debreczeni Józsefnek: „Nem, nem agybaj, inkább lényeglátó realizmus”

Azon kevesek közé tartozom, akik több mint harminc éve következetesen képviselik a politikai közép tényezői közötti együttműködés gondolatát. Már minden más, ésszerűnek tetsző változattal megpróbálkoztunk, csak ezzel nem. Volt részünk egyszerű többségű jobbra és balra húzó kormányzásban, jobbközép és balközép koalícióban. Volt szerencsétlenségünk élvezhetni kétharmados liberális baloldali kormány áldásait is. Most pedig itt van ez a minden eddigi kormány teljesítményét alulmúló, kétharmados jobboldali kormányzás. Egyik sem hozott széles társadalmi elismeréssel övezett szilárd demokráciát. Csak a politikai táborok középre húzó erőit együttműködésre késztető kormányzással nem tettünk még kísérletet. Miért ne tehetnénk? Ha már eddig minden jobbnak látszó ötletünkkel megbuktunk.

Debreczeni József Pro és Kontra

Mi jön a Fidesz után? – Debreczeni József válasza Elek Istvánnak

Elek István szerint a Fidesz bukása után csak a hazai politikai erők széles együttműködése jelenthet kiutat a magyar politikai rendszer válságából. A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció alelnöke szerint a Fidesz se nem képes, se nem méltó arra, hogy demokratikus erők együttműködjenek vele, ezért agyrémnek tartja Eleknek a Fidesszel kötendő nagykoalícióra vonatkozó elképzelését.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Demokraták, ébresztő!

Van végre gyurcsányista hetihetes, amely az első adásával újra megmutatta Gyurcsány Ferenc tragédiáját: a sleppje mindig sokkal bénább és unalmasabb, mint ő maga.

Klubrádió Itthon

Debreczeni: Schmitt Pál nem köztársasági elnök

Schmitt Pál nem köztársasági elnök, ezért tevékenységét nem lehet korábbi elődeiével összehasonlítani – mondta Debreczeni József a Klubrádió Szabad Sáv című műsorában.

1 2 3
Mindenki örülni fog a Chrome új funkciójának

Mindenki örülni fog a Chrome új funkciójának

A brazil kormány egyre több tagja kapja el a koronavírust

A brazil kormány egyre több tagja kapja el a koronavírust

Karddal ment a házhoz, mert megharagudott egy Facebook-poszt miatt

Karddal ment a házhoz, mert megharagudott egy Facebook-poszt miatt

Kis híján halálra zúzott két embert egy hosszúszárnyú bálna

Kis híján halálra zúzott két embert egy hosszúszárnyú bálna

Karácsony: Nem volt baj a Lánchíd közbeszerzésével

Karácsony: Nem volt baj a Lánchíd közbeszerzésével

Hogyan lett a kereskedelmi háború frontja egy app, ahol kamaszok táncolnak?

Hogyan lett a kereskedelmi háború frontja egy app, ahol kamaszok táncolnak?

Több mint 100 játékkal indul a Microsoft streamingszolgáltatása, Magyarországon is elérhető lesz

Több mint 100 játékkal indul a Microsoft streamingszolgáltatása, Magyarországon is elérhető lesz

Fordulópont: több szénerőművet zártak be idén, mint amennyit nyitottak

Fordulópont: több szénerőművet zártak be idén, mint amennyit nyitottak

A címlapról ajánljuk