HVG Itthon

Csintalan: a Hír Tv nem eladó

Nem eladó a Hír Tv, a Lánchíd Rádió, a Népszavát meg a Közgép pénzéből sikerült lélegeztetőn tartani – mondta a Simicska-bizalmas Csintalan Sándor a HVG-nek adott interjújában.

hvg.hu Itthon

Hirtelen már tagadja a bakizó KDNP-s, hogy Áderről beszélt

Eleinte lehallgatást emlegetett, most viszont már tagadja az egész áderes beszélgetést a Hír Tv kamerái előtt magát elszóló KDNP-s, Rubovszky György. A mondat, miszerint "nem létezik, hogy újraválasszák, a Viktor nem engedi", a Fidesz kommunikációját is alaposan összezavarta.

hvg.hu Itthon

Élet a G-day után - Nyilatkozott a Hír TV vezérigazgató-helyettese

A heti aktuális pártüzenettől az ellenzéki tévéig: a Médiapiacnak adott interjút Tarr Péter, a Hír TV második embere. Tarr őszintén beszélt a G-napról, azaz Simicska Lajos indulatos és trágár szavakkal ékesített kifakadásának időszakáról, illetve azt megelőző és az azt követő időkről.

hvg.hu Itthon

8 és fél év után kirúgták Nagy Katalint a Hír Tv-től

Közös megegyezéssel távozik a Panaszkönyv, a Civil kaszinó, valamint a Civilizáció című produkciók szerkesztő-műsorvezetője, miután a múlt héten közölték vele, hogy nem tartanak igényt a munkájára. A Lánchíd Rádióban sem lesz hallható.

Hercsel Adél Kult

Veiszer Alinda: Van feketelistám, de nagyon rövid

Az Este, a Kultúrház és a Záróra című műsorok egykori műsorvezető-riportere 2011-ben ment szülési szabadságra a köztévétől, de 2012-es visszatérése után már nem kapott munkát az MTVA-tól. Emiatt azóta is maradt benne sérelem és értetlenség, de a HírTV-n keddtől hetente négy alkalommal futó, közéleti-kulturális műsorától részben azt is várja, hogy csalódottsága végleg elmúlik. – Veiszer Alindával az újságírói pálya nehézségeiről, a HírTV-s leigazolás hátteréről és a hamarosan induló műsoráról beszélgettünk.

hvg.hu Kult

Egy sor egykori köztévést igazol le a Hír Tv

Veiszer Alindán kívül műsort kap a Hír Tv-nél Kovács István "Kokó", és az MTVA-tól nemrég távozott Szőllősi Györgyi is, szintén a köztévétől megy a csatornához Reisz András meteorológus is.

hvg.hu Nyüzsi

A Hír Tv vendége előre látta a jövőt

Skrabski Fruzsina jobboldali újságíró, Biszku Béla leleplezője a Hír Tv július 10-i műsorában azt ecsetelte nagy hévvel, hogy "csak kommunikáció" az egész Pride, ráadásul "most az van, hogy már nem voltak ellentüntetők", nem volt semmi atrocitás, nyugodtan végigvonulhattak, "senkit nem érdekelt", amikor a műsorvezető finoman közbevetette, hogy a nézőknek azért csak el kellene mondani, hogy a felvonulás július 11-én szombaton lesz, a műsort pedig pénteken veszik fel, így nem tudják, hogy pontosan mi lesz másnap. A felvonuláson egyébként tényleg nem volt az előző évekhez hasonló atrocitás.

hvg.hu Kult

Népszabadság: a Hír Tv-hez tart Veiszer Alinda

Tárgyal a Hír Tv-vel Veiszer Alinda, és lehet, hogy ősztől önálló műsort kap a hírcsatornán – írja saját értesüléseire hivatkozva a Népszabadság. A lap úgy tudja, hogy a szerződést még nem írták alá.

hvg.hu Itthon

A köztévéhez igazol a Hír TV vezérigazgató-helyettese

A Hír TV vezérigazgató-helyettese, Gyurity Mónika a köztévénél folytatja a Napi Gazdaság szerint. Az MTVA azt közölte: programigazgatójuk jelenleg Amin Zoltán, de ha ebben változás történne, arról majd tájékoztatnak "saját felületeiken".

1
5 6 7 8 9
14

A címlapról ajánljuk