hvg.hu Itthon

Bréking: egy szőke nő bármelyik kormánypárti képviselőt szóra bírja!

Vajon tényleg annyira siet a kormánypárti politikusok többsége, hogy nem tud válaszolni riporterünknek, netán csak a kínos kérdés miatt menekülnek? Erre kereste a választ a hvg.hu videós stábja, amely ezúttal a kormánypártok férfi képviselőit tesztelte a Képviselői Irodaháznál. Raccsoló riporter kontra jó nők.

hvg.hu Napi merítés

Pihenni mennek a spanyol focirobotok

A spanyol csapatban nincs kiemelkedő játékos, mert mindannyian kiemelkedő játékosok. Volt abban bármi meglepő, hogy a legjobb focistákból álló csapat nyerte a lengyel-ukrán Eb-t? - A Mezőnyfölény blog szerzője értékeli a döntőt.

hvg.hu Sport

Fotók: Balotelli félmeztelenül ünnepelte a pályán második gólját

Mario Balotelli olasz csatár sárga lapot kapott a francia játékvezetőtől, mert örömében levetette a mezét, miután berúgta második gólját Németország ellen a lengyel-ukrán labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében. A mérkőzést Balotelli két góljával az olaszok nyerték 2 - 1-re.

hvg.hu Napi merítés

Videó: szolid gólöröm a parlament sorai között

Schiffer András parlamenti felszólalása közben Anglia csapata gólt lőtt a franciáknak, ez látszik a mögötte ülő jobbikos képviselők reakcióiból, akik laptopjukon követték a mérkőzést. Vélhetően az angol csapatnak drukkoltak.

hvg.hu Shake

Fotók: ők már tudják, ki nyeri a foci-Eb-t

A tehén, az elefánt, a malac vagy a vidra fogja pontosabban megjósolni a foci-EB győztesét? Paul, a polip óta a németek semmit nem bíznak a véletlenre, az Európa-bajnokság idejére többféle jósállatot is munkára fogtak az állatkertek.

MTI Sport

Ma kezdődik a 14. labdarúgó Európa-bajnokság

Pénteken 18 órakor az ukránokkal társházigazda lengyel és a 2004-es győztes görög válogatott varsói mérkőzésével megkezdődik a 14. labdarúgó Európa-bajnokság. A kontinensviadalon 16 csapat küzd meg az Henri Delaunay Kupáért, amelyet a július elsejei kijevi finálé után emelhet magasba a győztes. A serleg mellett komoly pénzekért is folyik a harc: az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 196 millió eurót oszt szét a tornán.

Sport

Labdarúgó-Eb: a brit kormánytagok bojkottálják az ukrán meccseket

A brit kormány illetékesei bojkottálják az angol labdarúgó-válogatott Ukrajnában esedékes három csoportmérkőzését a közelgő Európa-bajnokságon, tiltakozásul a bebörtönzött egykori ukrán miniszterelnökkel, Julija Timosenkóval szembeni hatósági bánásmód ellen - közölte csütörtökön a brit külügyminisztérium.

hvg.hu Foci

16 csapat, 16 kötődés - így szurkolunk a foci-Eb-n

16 csapat, 16 alkalmi blogger, 16 kötődés. A hvg.hu garantáltan szubjektív előzeteseket és kommentárokat közöl az ukrán-lengyel foci-Eb mindennapi meccs-betevőihöz. Újságíróink és társszerzőink nem nyomják el szurkolói énjüket. Lesz tehát mibe belekötni. Most ők is beköszönnek.

Lukács Andrea Plázs

Focimezkritika Tereskovával az Eb-re - első félidő

Nyakunkon a labdarúgó-Eb. Ideje női szemmel is megnézni, hogyan festenek majd a pályán a nemzetek fiai. Nem túl kecsegtető. A hvg.hu mezmustrája Tereskovával, két félidőben. Az első most, a második: hétfőn.

MTI Sport

Számítanak az Eb-n a balhés Balotellire

Cesare Prandelli szövetségi kapitány annak ellenére számít az Európa-bajnokságon szereplő olasz válogatottban Mario Balotellire, hogy a támadót klubjában, a Manchester Cityben többször mellőzik.

MTI Sport

Gullit: a németek jobbak, mint mi

Jobbnak tartja a lengyel-ukrán rendezésű Európa-bajnokságra készülő német labdarúgó-válogatottat a hollandokénál Ruud Gullit, az 1988-ban Eb-győztes holland csapat futballistája.

MTI Sport

Euro 2012: elkészült a varsói stadion, fel is avatják

Minden biztonsági akadály elhárult, így a korábbi halasztás után február 29-én a Lengyelország-Portugália barátságos mérkőzéssel avatják fel a nyári, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság nyitómeccsének otthont adó varsói stadiont.

MTI Sport

Labdarúgó Eb: óvják az áremeléstől az ukrán szállodásokat

Több mint 52 200 szoba áll már a labdarúgó Európa-bajnokságra érkező szurkolók rendelkezésére a négy ukrán fogadó városban. Ez az európai szövetség által elvárt mennyiség 87 százaléka – jelentette be kedden az EURO-2012 előkészületeiért felelős ukrán miniszterelnök-helyettes.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk