Szauer Judit Gasztro

"Sokszor a hibás dolgokra mondják azt, hogy ez a hagyomány, ez a magyar"

A rakott krumpli a kedvence, nem megy olyan helyre nyaralni, ahol nem lehet jót enni.úgy véli, nagyon zavaros még a hagyomány jelentése ebben az országban. A Michelin-csillagos Onyx étterem sous-chefjével, Széll Tamásssal beszélgettünk a Kreinbacher pincészet pezsgőbemutatóján, ahol ő készítette a pezsgőkhöz a fogásokat. Bónusz: az interjú mellé Michelin-csillagos receptet is kaptunk.

hvg.hu Gasztro

Széll Tamás elárulta, mi lenne az utolsó vacsorája

Máshol régen felismerték, hogy a csúcsgasztronómia nem pénzkidobás - mondta a Heti Válasznak adott interjúban Széll Tamás, a lyoni Bocuse D'Or szakácsversenyen első magyarként részt vevő és tizedik helyezést elérő séf, aki elárulta, hogyan rohanják le az ellenőrök a versenyzőket, és azt is, hogy mit enne az utolsó vacsoráján.

hvg.hu Gasztro

Bocuse d'Or: a magyar csapaté a tizedik hely és a legjobb plakát

Szerdán este nem sokkal fél hét után fejeződött be a Bocuse d'Or szakácsverseny eredményhirdetése Lyonban. A magyar csapatot Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje vezette, ő a legjobb plakát közönségdíjával dicsekedhet, menüsorával a pontversenyben tizedik lett. A francia csapat nyert, dobogós helyen zárt Dánia és Japán.

hvg.hu Gasztro

Két magyar esélyes a legnagyobb gasztroversenyeken

Széll Tamás, a Gerbeaud ház Michelin csillagos Onyx éttermének séfje képviseli Magyarországot márciusban a Bocuse d’Or, a kulináris világ legnagyobb presztízsű szakmai versenyének európai döntőjén Brüsszelben.

180 milliós céggel száll be az egykori Európa-bajnok kalapácsvető a teniszüzletbe

180 milliós céggel száll be az egykori Európa-bajnok kalapácsvető a teniszüzletbe

Videó: Két perc alatt képbe hozzuk a szaúdi dróntámadásról és az olajválságról

Videó: Két perc alatt képbe hozzuk a szaúdi dróntámadásról és az olajválságról

Van egy kis gond: gyorsabban melegszik a Föld, mint eddig gondoltuk

Van egy kis gond: gyorsabban melegszik a Föld, mint eddig gondoltuk

Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke: Prágához képest is jól áll Budapest gasztronómiában

Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke: Prágához képest is jól áll Budapest gasztronómiában

Sokkal olcsóbb lett a sárgarépa és a petrezselyem

Sokkal olcsóbb lett a sárgarépa és a petrezselyem

Engedély nélkül üzemeltettek széfeket, megint lecsapott az MNB

Engedély nélkül üzemeltettek széfeket, megint lecsapott az MNB

Szegényeket segítő alapítványt hoz létre Beer Miklós

Szegényeket segítő alapítványt hoz létre Beer Miklós

180 milliós céggel száll be az egykori Európa-bajnok kalapácsvető a teniszüzletbe

180 milliós céggel száll be az egykori Európa-bajnok kalapácsvető a teniszüzletbe

Radar 360: Semjén szerint szárnyalunk, Olgáék tárgyalnak

Radar 360: Semjén szerint szárnyalunk, Olgáék tárgyalnak

A csárdás és a gyapjúhímzés is a szellemi kulturális örökség része lett

A csárdás és a gyapjúhímzés is a szellemi kulturális örökség része lett

A Fidelitas titkolja, miből fizeti a cirkuszos kampányt

A Fidelitas titkolja, miből fizeti a cirkuszos kampányt

A címlapról ajánljuk