#cukrászat

Csokis-meggyöntetes mandulafagyi lett az Év fagylaltja
 

Csokis-meggyöntetes mandulafagyi lett az Év fagylaltja

A két esztendeje egyszer már győztes kreációt alkotó Csuta Zsolt csákvári cukrászmester munkája, a triász fantázianevű különlegesség érdemelte ki az Év fagylaltja 2012 címet. Magyarország tortájáról várhatóan július közepén születik döntés, hétfőn a végső győzelemre legesélyesebb öt édességet választotta ki a zsűri Soltvadkerten.

MTI MTI

Így készül a jó sajttorta - recept
 

Így készül a jó sajttorta - recept

Manapság, amikor dohányfagylalttal, szarvasgombás mézes desszerttel, vagy éppen mangalicatöpörtyűs csokoládéval és ehhez hasonlókkal találkozunk, a legkevesebb, hogy sajtból van a torta. Sőt, a cukrászdák, kávézók, bisztrók kínálatából nem is hiányozhat, a világ szinte minden táján ott kínálja magát.

Haulitus Anikó Haulitus Anikó





Hol tart a magyar cukrászat? 3. rész- Lukács
 

Hol tart a magyar cukrászat? 3. rész- Lukács

Egyesek szerint pesszimisták vagyunk, feleslegesen dramatizáljuk a helyzetet. Túlzás a hazai cukrászipar helyzete feletti borongásunk. Örömmel jelentjük, hogy egy kanadai szemével nálunk sem rosszabb, mint máshol.

Kádár Mónika Kádár Mónika


Hol tart a magyar cukrászat? – 2. rész
 

Hol tart a magyar cukrászat? – 2. rész

A magyar cukrászat jelenlegi helyzetét körül járó sorozatunk következő állomása Vác. Valószínűleg, nagyon sokan maguktól is mindjárt hozzáteszik, hogy akkor: Mihályi László.

Kádár Mónika Kádár Mónika