MTI Világ

Halálos fenyegetések a Charlie Hebdónak

Valakinél az verte ki a biztosítékot, hogy a lap múlt heti címlapján a szexuális zaklatással megvádolt Tariq Ramadan iszlamológusról közölt karikatúrát.

MTI Kult

Hét évre is ítélhetik az AC/DC dobosát

Kedden áll bíróság elé Új-Zélandon Phil Rudd, az AC/DC halálos fenyegetéssel és drogbirtoklással vádolt dobosa - jelentette be pénteken Craig Tuck, a zenész ügyvédje, aki szerint várhatóan egynapos lesz a tárgyalás.

hvg.hu Itthon

"Ezért meg fogsz halni" – Zuschlag feljelentést tesz fenyegetés miatt

Saját elmondása szerint "halálos fenyegetést" kapott egy bevásárlóközpontban Zuschlag János. Szerinte ez egyértelműen összefüggésben van azzal, hogy pénteken interjút adott a Napi Gazdaságnak a ma megjelenő botránykönyvéről. Zuschlag János szerint egy ellenzéki aktivista lehetett a fenyegető, rendőrségi feljelentést is tesz.

hvg.hu Shake

Halálos fenyegetés egy vadászengedély miatt

Soha nem látott felháborodást keltett a namíbiai kormány lépése, miután egy amerikai aukció során értékesített egy vadászengedélyt egy kritikusan veszélyeztetett rinocérosz faj egyedének levadászására.

MTI Itthon

Az MSZP elítéli Navracsics megfenyegetését

A Magyar Szocialista Párt elítéli a Navracsics Tibor elleni halálos fenyegetést - írta Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

MTI Világ

Halálosan megfenyegették a kormányfőt Lengyelországban

Tűzvészről és vonatkisiklásról szól az a fenyegető levél, amelyet Donald Tusk lengyel miniszterelnök és Rafal Grupinski, a kormányzó Polgári Platform frakcióvezetője is megkapott. A lengyel rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

MTI Világ

Róma polgármesterét is megfenyegették a Vörös Brigádok

A Vörös Brigádok halálos fenyegetését - és nyomatékul két 40-es kaliberű lőszert - tartalmazó levelet kapott Gianni Alemanno római polgármester hétfőn, három nappal azután, hogy egy levélbomba megsebesített egy olasz adóhivatali vezetőt; ismeretlenek szintén lőszert küldtek az olasz igazságügyi miniszternek.

1 2

A címlapról ajánljuk