hvg.hu Itthon

Nem öt évre, egész életre szól a letelepedési kötvény

Annak ellenére, hogy Rogán Antal és Lázár János is azt mondta, a letelepedési kötvényt vásárló külföldiek csak öt évig maradhatnak Magyarországon, az arról szóló jogszabályból kiderül: az engedély meghosszabbítása pusztán formaság – írja a Magyar Nemzet.

hvg.hu Gazdaság

Eddig ötvenmilliárdért vettek letelepedési kötvényeket

Idén januártól április végéig 156 letelepedési kötvényt adtak el, pedig tavaly év végén ennek még többszörösét értékesítették – írja a Népszabadság, amely szerint ha ilyen ütemben zajlanak az eladások, akkor a kormány tervei nem teljesülnek majd.

MTI Gazdaság

400-nál több magyar letelepedési kötvény fogyott Kínában

A Hungary State Special Debt Fund (HSSDF) tavaly 415 letelepedési értékpapírt értékesített Kínában, és eddigi ügyfelei közül 412-en kapták meg a magyarországi letelepedési engedélyt - mondta Lian Vang, az alap vezérigazgatója sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

MTI Világ

Svédország befogadja a szíriai menekülteket

Svédország első európai államként állandó letelepedési engedélyt ad minden oda érkező szíriai menekültnek a közel-keleti országban tomboló erőszak elfajulása miatt – így döntött kedden a bevándorlási tanács.

MTI Világ

Jó hírt kaptak a hongkongi szobalányok

Körülbelül 300 ezer szobalány és házi kisegítő életét befolyásolhatja pozitívan a hongkongi legfelsőbb bíróság pénteki döntése, amely ellen azonban a városvezetés fellebbez.


A címlapról ajánljuk