Seres László Itthon

Seres: Mit keres a KGB a Debreceni Egyetemen?

Nem is annyira a szovjet stílusú ügykezelés az érdekes, hanem a leplezetlen lojalitás, amivel a Debreceni Egyetem folyamatosan kifejezi ragaszkodását a putyini Oroszországhoz. Vélemény.

MTI Világ

Putyin az orosz titkosszolgálat felkészülését szorgalmazta

Vlagyimir Putyin szombaton felszólította az orosz titkosszolgálatokat, hogy javítsák munkájukat, hogy meg tudjanak birkózni a modern kor kihívásaival és veszélyeivel az ukrán válság miatt a Nyugattal fennálló szembenállás fényében.

MTI Tech

Az orosz titkosszolgálat az egész netet kontrollálni akarja

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) az internet teljes ellenőrzésére törekszik, a hozzá tartozó titkosszolgálatok az internetfelhasználók adataihoz akarnak hozzáférni - közölte értesüléseit hétfőn a Kommerszant című orosz napilap.

MTI Világ

Visszatér az írógépekhez az orosz titkosszolgálat

Az orosz titkosszolgálatok a titkos információk védelme érdekében fokozottan előnyben részesítik a hagyományos írógépeket, tekintettel a számítógépes kémkedésre – írta csütörtökön az Izvesztyija.

MTI Világ

Az oroszok is segíthettek bin Laden likvidálásában

Oszama bin Laden megtalálásában az orosz titkosszolgálatnak is része volt - írta a Komszomolszkaja Pravda című orosz napilap rendszerint igen jól tájékozott katonai tudósítója a lap szerdai számában.


A címlapról ajánljuk