szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Két nappal az ostrom után beszélt egy laptop eltűnéséről Pelosi szóvivője.

Biden nyert, Trump még küzd - amerikai elnökválasztás 2020
November 3-án elnökválasztást tartottak az Amerikai Egyesült Államokban. A republikánus Donald Trump és demokrata kihívója, Joe Biden közti verseny több államban nagyon szoros volt, így végül csak november 7-én derült ki: Joe Biden lesz az USA 46. elnöke. Kövesse az elhúzódó elnökválasztás fejleményeit és lehetséges következményeit a hvg.hu-n.
Friss cikkek a témában

Ellophatott egy laptopot, vagy valamilyen más adathordozót Donald Trump egy támogatója a Capitolium épületének ostromakor, ami Nancy Pelosié – írja egy bírósági beadvány nyomán a Reuters. A képviselőház elnökének eszközét eltulajdonító pennsylvaniai nő, Riley June Williams ezután – legalábbis egy FBI-ügynök vallomása szerint –

egy oroszországi ismerősén keresztül az orosz külföldi hírszerzésnek (SZVR) akarhatta eladni a laptopot.

Az ügynök által elmondottak alapján Williams tervét a nő egy korábbi partnere osztotta meg a hatóságokkal. Hogy mi igaz abból, amit az FBI megtudott, a bíróság fogja tisztázni.

Egy prezentációkhoz használt laptop eltűnését két nappal az ostrom után hozta nyilvánosságra Pelosi szóvivője, de egyelőre nem bizonyított, hogy erről az eszközről van-e szó.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem tud hibázni az Apple: Japánban is az iPhone-okat preferálják

Nem tud hibázni az Apple: Japánban is az iPhone-okat preferálják

Japán azt kéri Kínától, hogy hagyjon fel az anális koronavírustesztekkel

Japán azt kéri Kínától, hogy hagyjon fel az anális koronavírustesztekkel

Több országból korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra üzleti céllal

Több országból korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra üzleti céllal