Megható üzenetet küldött az RTL reggeli műsora Demcsák Zsuzsának – fotó
„Ezt nem hiszem el! Köszönöm!” – így reagált Demcsák Zsuzsa a fotóra, amit egykori munkahelye konkurensétől érkezett, az ottani reggeli műsor készítőitől.
„Ezt nem hiszem el! Köszönöm!” – így reagált Demcsák Zsuzsa a fotóra, amit egykori munkahelye konkurensétől érkezett, az ottani reggeli műsor készítőitől.
Ki ne szeretne ágyban maradni reggel, amíg csak lehet? Azonban öt-tíz perc szundizástól a reggeli rutin máris őrült rohanássá válhat: a rendelkezésre álló fél órába a kávénak, a reggelinek, a mosakodásnak, a fogmosásnak, és az öltözködésnek is bele kell férnie. Arról nem is beszélve, hogy pár nap, és kezdődik az iskola: a reggeli rutin során hamarosan minden perc még jobban számít. Most felsoroljuk a legtipikusabb reggeli hibákat, amikkel tönkretehetjük az egész napunkat, és adunk pár hasznos tanácsot, hogyan induljon stresszmentesen a nap, és teljesítsünk jobban a nap folyamán.
A tavaly januárban megrendezett első tematikus gasztrohónap után a Yunus Emre Enstitüsü, a Budapesti Török Kulturális Központ ismét nagyszabású gasztronómiai programsorozattal jelentkezik. Kávé, tea, fűszerek, színek, illatok, fogások a török konyhaművészet, avagy a"világ finomságainak kosarából".
Kézenfekvő ötlet gyerekek segítségét kérni, ha tesztelni szeretnénk valamilyen ételt. Ők biztosan nem udvariaskodnak, és azonnal elfintorodnak, ha valami nem ízlik. A KitchenBowl.com különböző országok reggelijeit kóstoltatta meg amerikai gyerekekkel, és utána kérték a véleményüket. A vietnami száznapos tojástól a finn halas szendvicsen át a brazil gyerekkávéig mindenféle került az asztalra. A nyilatkozatok magukért beszélnek. Persze egy csokoládés reggeli győzött.
Egy friss felmérés szerint háromból egy gyerek nem reggelizik, aki igen, az is egészségtelenül.
A nassolás az egyik fő oka az elhízásnak, de el lehet kerülni, ha reggel tudatosan táplálkozunk, ezt egy friss amerikai kutatás is kimutatta.
Mobilitási hét van, ezért péksüti jár azoknak, akik biciklivel, Mol Bubi bringával vagy tömegközlekedéssel érkeznek a Deák térre.
A sörélesztő, miután megtette kötelességét és beindította az erjedést, korábban mindig a hulladékban végezte. A takarékos szemléletű angolok viszont kidolgoztak egy eljárást, amivel ebből a nyúlós, ragacsos anyagból lekvárszerű, kenhető és emberi fogyasztásra alkalmas valamit hoztak létre.