MTI Sport

"Ezt a mérkőzést már 90 perc alatt meg kellett volna nyernünk"

Az argentinok megérdemelt győzelemről beszélnek, a rivális svájciak pedig a kiesés ellenére büszkék a teljesítményükre a két válogatott keddi, világbajnoki nyolcaddöntője után, amelyet a dél-amerikaiak hosszabbítás után nyertek meg, s amely az európai csapat szakvezetőjének, Ottmar Hitzfeldnek az utolsó mérkőzése volt. A meccset Angel Di Maria 118. percben szerzett gólja döntötte el. Svájc az 1954-es, hazai rendezésű vb óta először szerepelhetett volna a legjobb nyolc között.

hvg.hu Sport

Ferenc pápa: háború lesz!

A Gazzetta dello Sport szerint Ferenc pápa elsütött egy poént, amikor ma összefutott egy svájci gárdistával. Ma ugyanis argentin-svájci meccs lesz a focivébén.

NIL Sport

Ezt nézze ma: Amerika futballnemzet lesz?

Lesz-e negyedik, esetleg ötödik európai csapat is a legjobb nyolcban a vb-n? Vagy jön az újabb amerikai csoda? Visszatekintettünk és tippeltünk. A hvg.hu szubjektív ajánlója.

NIL Sport

Ezt nézze ma: ha a franciák kiesnek, vége a világnak

Egy tuti továbbjutó, egy már kiesett, illetve két aggódó csapat – ez a helyzet a világbajnoki torna E és F csoportjában is. Ma éjszakára azonban minden tisztázódik mindkettőben. Kiszámoltuk, mi történhet, meg tippeltünk a továbbjutókra. A hvg.hu szubjektív ajánlója.

hvg.hu Sport

A franciák bejelentkeztek egy éremért a vb-n

Didier Deschamps csapata 5-2-re verte Svájcot - magabiztos, látványos játékkal, összeszokott csapat hatását keltve. Svájc produkciója egy kérdést mindenképpen felvet: mit keres ez a csapat, ezzel a tudással a FIFA világranglistájának hatodik helyén? (Persze az is tény, hogy ugyanott még a spanyolok az elsők.)

NIL Sport

Ezt nézze ma: halálosztók lesznek az olaszok?

Újabb vb-nap, újabb három meccs: Olaszország–Costa Rica, Svájc–Franciaország, Honduras–Ecuador. Nem játszanak tehát, de ma eldőlhet az angolok sorsa. Esélyek és változtatási lehetőségek – ahogy mi látjuk. A hvg.hu szubjektív ajánlója.

hvg.hu Sport

Svájc-Franciaország - hírek a vébéről

Costa Rica egy góllal legyőzte Olaszországot pénteken, így már az utolsó csoportmérkőzés előtt eldőlt, hogy a csapat ott lesz a legjobb 16 között, és az is, hogy kiestek az angolok. Pénteken még Franciaország találkozik Svájccal, Hondurasnak és Ecuadornak pedig el kell döntenie, ki búcsúzik biztosan a vébétől. Kövesse velünk a focivébét pénteken is!

hvg.hu Sport

A vébé eddigi legrosszabb meccsét nyerte meg Svájc

Svájc-Ecuador: 2-1. Ha csak ennyit olvasunk a vasárnap esti meccsről, akkor csupán nyugtázzuk: papírforma. Pedig távolról sem volt ez ennyire egyszerű. Mindkét csapat gyengén játszott, a meccs unalmas volt, az európaiak pedig a hosszabbítás utolsó percében szerezték meg a győzelmet, miután hátrányban is voltak.

NIL Sport

Ezt nézze ma: egy fradista csinálja ki Messit?

Ma a péntekihez hasonló menetrend lesz a labdarúgó-világbajnokságon: este hattól, kilenctől és éjféltől láthatunk meccseket. Svájc és Ecuador nyitja, Franciaország és Honduras folytatja, majd Argentína és Bosznia-Hercegovina zárja a sort. A hvg.hu szubjektív ajánlója.

MTI Sport

Tudja, mi van, ha Svájc megnyeri a vébét?

Fejenként csaknem 125 millió forintot érne az elég valószínűtlen svájci vébégyőzelem. Ez több, mint a németek jutalma, de alacsonyabb, mint az angolok, vagy az uruguayiak prémiuma egy vb-győzelem esetén.

MTI Sport

Hitzfeld szakít a focival

Ottmar Hitzfeld, a 2014-es világbajnokságra kijutott svájciak szövetségi kapitánya abbahagyja az edzősködést a brazíliai torna után.

1 2

A címlapról ajánljuk