HVG Extra Pszichológia Pszichológia magazin

Az igazira várva: ezek ma a párválasztás dilemmái

Ha az életben meghozott döntési dilemmáinkat fontosság szempontjából kellene rangsorolni, a csúcson természetesen ott áll az „elköteleződjek-e valaki mellett?”. Igen válasz esetén jön a „jó, de ki legyen az?” problematikája, ami után már tényleg csak a „mikor” kérdése marad hátra. Csak?!

Kocsis Andrea Plázs

Bridget Jones egyszerűen közönséges lett

Mark Darcy halott. A modern popirodalom legdögösebb pasija, az " úgy, ahogy van tökéletes" Mark Darcy halott. És ennek örülünk. Elolvastuk a Bridget Jones harmadik részét.

hvg.hu Gazdaság

Ezért lehet ennyi szingli

Minden évben elkészülnek azok a listák az Egyesült Államokban, melyek a különböző szempontok szerinti legjobb városokat rangsorolják. A listákon megjelennek azok a városok is, ahol a legnagyobb arányban élnek szinglik. De miért élnek ennyien egyedül ezekben a városokban?

MTI Világ

Főleg újságírók szenvednek a magánytól Kínában

Minden korábbinál több a szingli Kínában: ők tipikus egyedülálló fiatalok vagy középkorú férfiak, akik főleg az ország déli részén élnek – derül ki a hétfői Szinglik Napja alkalmából összegyűjtött statisztikákból. Az egyedülállók számát 220-250 millióra teszik, a legtöbben, körülbelül 180 millióan a 18 és 43 év közötti korosztály körében vannak.

hvg.hu Gazdaság

Csúnya világ várhat a szinglikre

Ha gazdag vagy, akkor meg fogsz házasodni, és még gazdagabb leszel. Ha szegény vagy, akkor szingli és szegény maradsz. Legalábbis az Egyesült Államokban ez a jellemző.

hvg.hu Plázs

Megvan a gyógyír a szakításra

Ha szakítás után van, csalódott, szomorú, de a fizetése legalább időben megérkezett, utazzon el. A BBC öt úti célt ajánl biztos megoldásként. Ha más nem, álmodozásra kiváló.

hvg.hu Shake

Randimetrót indítanának a prágai szingliknek

Ismerkedős metrókocsi járhat hetente egyszer Prágában. A cseh főváros közlekedési vállalata felmérést készít arról, mit szólnak az ötlethez az utasok – írja az Indóház.hu.

Hírszerző/FH Karrier

Miért nem szülünk?

A magasabb végzettségűekkel szemben rendkívül súlyos diszkrimináció érvényesül a saját korosztályukban élő gyermektelenekhez képest az anyagiak és a karrier terén is.


A címlapról ajánljuk