#szósz




Ez kell egy jó tunkoláshoz
 

Ez kell egy jó tunkoláshoz

Lokodi Ákos induló vállalkozása kézműves szószokat, mártásokat, lekvárokat gyárt Pécsett. Termékei ízletesek és versenyképesek, ám nem szeretne piacozni és webshopon értékesíteni. Milyen lehetőségei maradnak az értékesítésre? Hogy látják a kézműves szószok piacát a meghatározó szereplők? A fő motívum: újat kell mutatni, és több lábon kell állni.

Ember Zoltán Ember Zoltán

Tények és tévhitek az avokádóról - recept
 

Tények és tévhitek az avokádóról - recept

Az avokádó csak pár éve került be a magyar piacok, boltok kínálatába. S a megjelenése óta állandó vita tárgyát képezi. Gyümölcs-e vagy inkább zöldség? Hizlal-e vagy fogyaszt? Egészséges-e vagy egyenesen mérgező?

Krisztina O'Brien Krisztina O'Brien