hvg.hu Tech

Elkészült Magyarország új atlasza

Jövő héten mutatják be a Magyar Tudományos Akadémia székházában Magyarország Nemzeti Atlasza új kiadásának Természeti környezet című kötetét.

Z. B. Itthon

Ezekben a térségekben követik el a legtöbb bűncselekményt - térkép

Egyáltalán nem a legszegényebb és leghírhedtebb országrészeken, de nem is a leggazdagabbakban történik a legtöbb bűncselekmény és betörés Magyarországon. Ha az északi vagy keleti határmentén, Heves vagy Jász-Nagykun-Szolnok megyében, illetve Budán lakik, akkor kell a leginkább, míg ha északnyugat-dunántúli lakos, akkor a legkevésbé aggódnia értékei miatt.

hvg.hu Tech

Újratervezés: teljesen más lesz az Apple Maps

Hosszú ideje gyűjti az információkat az Apple, hogy tökéletesíteni tudja térképszoftverét, és hogy a felhasználók egy valóban 21. századi szolgáltatást kapjanak. Most kiderült: nem üres fecsegés volt, tényleg újjáépítik az egészet.

HVG Tech

Frissül a Google Street View Magyarországon, mutatjuk a városok listáját, hogy merre megy majd az autó

A Google ma bejelentette, hogy megkezdik a Street View, vagyis az Utcakép funkcióinak frissítését Magyarországon, melynek célja, hogy a Google Térkép naprakész legyen. A Google autói május 16-án indulnak el a magyarországi utakon, hogy a korábban kihagyott régiókról fényképeket gyűjtsenek, valamint, hogy a meglévő helyszínekről készített felvételeket frissítsék.

MTI Világ

Az új-zélandi kormányfő a humorban nem ismer tréfát

Megelégelve, hogy gyakran "megfeledkeznek" róla, Új-Zéland kampányt indított annak érdekében, hogy ezentúl az összes világtérképre felkerüljön. A vicces országimázsépítésbe maga a miniszterelnök is beszállt.

1 2 3 4 5 6 7
16

A címlapról ajánljuk