MTI Időjárás

Véget ér a tavaszi nyár: eső, szél, hűvös lesz

Csapadékosabb, szelesebb és hűvösebb idő várható a jövő héten. Többször várhatóak záporok, zivatarok, a maximumok pedig jellemzően inkább 20 fok körül, sőt több helyen az alatt alakulnak – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

hvg.hu Időjárás

Jégesővel zárul az április

Hétfő délelőtt még sok napsütésre számíthatunk, majd délutántól egyre erőteljesebbé válik a gomolyfelhő-képződés.

Bezselics Ildikó Élet+Stílus

Nem beszélünk zöldeket - fogyókúrákról

Amióta világ a világ, a nők fogyókúráznak. Sátoros ünnepek előtt, után, és tavasszal meg mindenképpen, hiszen mindjárt új fürdőruhát kell venni. Az elmúlt pár évtized annyi változást hozott, hogy már az erősebbiknek titulált nem újabb generációi sem szégyellik a fogyózást, és nem feltétlenül a sörhasat tartják férfiasnak. Ezzel együtt pedig megszámlálhatatlanról végtelenre emelkedett a csodadiéták száma.

hvg.hu Itthon

Nem csalás, nem ámítás: itt a tavasz

Nyugat felől megnövekszik a felhőzet, a déli óráktól már többnyire erősen vagy közepesen felhős lesz az ég – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

hvg.hu Tech

Sándor, József, Benedek meleget ugyan nem hoznak, de pörgetik a mémgyárat

Aligha akadt ma olyan Sándor, aki ne kapott volna legalább egy, időjárást is firató névnapi köszöntést. De Sándoroktól függetlenül is vonatkozó képekkel volt tele ma az internet: íme néhány kiváló darab a mai időjárás által megihletett digitális népművészek munkáiból.

MTI Élet+Stílus

Itt van a tél, itt van újra - mi várható a jövő héten?

A következő napokban ismét többfelé várható havazás, az erős szélben hófúvás. Folytatódik a lehűlés, csütörtökön, a tavasz első napján néhol mínusz 20 Celsius-foknál is hidegebb lehet, azután viszont melegedés kezdődik, a hét végén helyenként plusz 9 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

1 2 3 4 5 6 7
14

A címlapról ajánljuk