#étlap









Amikor még 15 forint volt az étlap legdrágább tétele
 

Amikor még 15 forint volt az étlap legdrágább tétele

A gasztronómia változásainak egyik mutatója az étlapok története. Régi menük, bezárt, újranyitott és évtizedek óta folyamatosan működő éttermek után kutakodtunk. Mennyi volt a Szondyban egy darab kenyér a Rákosi-korban? Mikor nyíltak az első fast food helyek? Mi volt a verekedésekről is hírhedt Ádám Söröző városszerte ismert specialitása?

Csíki Sándor Csíki Sándor

A legfertőzőbb tárgyak az étteremben
 

A legfertőzőbb tárgyak az étteremben

Nyilvános helyeken rengeteg olyan tárgyat használunk, amelyek sokszor a baktériumok gyűjtőhelyének számítanak. Ezúttal az éttermekben megtalálható kritikus pontokat vizsgáljuk.

hvg.hu hvg.hu