szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Néha megéri játszani az étellel: a New York-i illusztrátor és fotós Sarah Rosado híres zenészekről készít aprólékos portrékat: kukoricapehelyből.

Slash mellett Michael Jackson, Amy Winehouse és John Lennon is része Rosado „reggelijének”. A nő a Virago magazinnak elmondta, szeret kísérletezni és kilépni a komfortzónájából, különböző ötleteket kipróbálni. Mindig keresi más művészek munkáját is az interneten, és lenyűgözik azok a tárgyak, amelyek ételekből vagy virágokból alkotnak egy képet.

Rosado kukoricapelyhet evett és régi slágereket vagy R&B zenét hallgatott – így született az ötlet.

A műtárgyak készítése úgy zajlik, hogy megrajzolja a zenészeket, összetöri a pelyheket, majd csipesszel a megfelelő helyre illeszti azokat. Egy portré elkészítése öt órát vesz igénybe.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eddig nem látható elváltozásokat vettek észre a Covid-betegek tüdején

Eddig nem látható elváltozásokat vettek észre a Covid-betegek tüdején

Különös hangokat rögzített a Mars felé tartó NASA-szonda

Különös hangokat rögzített a Mars felé tartó NASA-szonda

Kiderült, milyen lesz az új Bubi-bringa

Kiderült, milyen lesz az új Bubi-bringa