szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész szerint a miniszterelnök Magyarország királya.

A tegnapi, enyhén szólva különös szereplése után ma még botrányosabb alakítást nyújtott a Mokkában Hujber Ferenc, akit meg is kértek, hagyja el a stúdiót. Mint arról beszámoltunk, Hujber a tegnapi adásban lényegében összefüggéstelenül beszélt, olyanokat mondott, hogy "Jézus színész volt. De nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú", egyébként meg "végig figyeltem az életemet, mióta megszülettem, nullaéves korom óta figyelek mindent és mindenkit. Jézust nem feszítették keresztre, tévedés volt, baleset volt. Azért lesz sok dolgom, mert amikor elkezdenek erről beszélni az emberek, akkor behívnak műsorokba, külföldre is kell mennem erről beszélni."

A ma reggeli adásba aztán visszahívták, hogy kifejtse a tegnap be nem fejezett gondolatait, de csak fokozódott a helyzet: a színész először arról beszélt, hogy hányan lájkolták a tegnapi szereplése után, aztán kijelentette:

Azt állítom, hogy Orbán Viktor Magyarország királya.

Pachmann Péter szólt ugyan Hujbernek, hogy ha politikáról kezd beszélni, akkor le kell keverni, de Hujber mondta, hogy ez nem politika, majd valami zavaros fejtegetésbe bonyolódott Menyhértről és Boldizsárról és az "igazi királyról", aki megváltódott a hitben, és hogy a fő kérdés az, hogy "ki az igazi magyar király".

Közben folyamatosan fészkelődött, még a csíptetett mikrofon is lejött a ruhájáról.

"Volt egy vízióm. Egy eurovízióm" - mondta Hujber, majd megkérte a műsorvezetőt, hogy hunyja be a szemét. Ekkor Pápai Joci részvétele kapcsán a színész aztán azt kezdte magyarázni, hogy a világ magyarsága öntudatra fog ébredni, amikor az Eurovíziós Dalfesztivál televíziós közvetítésében az Origo című dalt meghallja. 

A műsorvezető Szabó Dóra erre azt kérdezte, hogy hatása alatt áll-e valaminek, mire Hujber tiltakozott, hogy nem szedett be semmit, majd egy ponton elnevette magát, mondván "most már tényleg csak szórakozok". "Ha szórakozol, akkor köszönjük szépen, hogy itt voltál" - zárta végül rövidre a beszélgetést Pachmann.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hatalmas lángokkal égett egy kamion Kecskemétnél

Hatalmas lángokkal égett egy kamion Kecskemétnél

Autóbalesetben veszthette életét a mohácsi rendőrkapitány

Autóbalesetben veszthette életét a mohácsi rendőrkapitány

Tiltólistára tette Amerika a Xiaomit, a Huawei sorsára juthat a cég

Tiltólistára tette Amerika a Xiaomit, a Huawei sorsára juthat a cég