szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Dragomán György nem fél magát is kinevetni. A nagy magyar író kirakta, hogy a Google statisztikája szerint mely idétlen kérdésekkel jutottak már el emberek a honlapjára. Mutatjuk.

Orosz Ildikó felkérésére nézte meg Dragomán György, melyek a legbizarabb keresőkérdések, amelyekkel eljutnak az emberek a weblapjára. Ezeket tallálta:

  • beszélek bazmeg de nincs kedvem
  • boldog märta baszik
  • heréibe áramot
  • hogy kell csinálni az avas ember pàncélt
  • hogyan lehet megölni egy càpàt késsel
  • hogyan nyugodjam meg?
  • pulp fiction ki az a színész aki a seggében hordta butch apja óráját?
  • olvadt csoki a farokra

Reméljük, mindenki elégedett volt a Dragomán oldalán fellelhető válasszal.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!