szerző:
hvg.hu

Meghatározták, mit és mennyit ehet a kislányukat kihordó nő, előírták, milyen gyógyszereket szedhet, milyen kozmetikumokat használhat, de még azt is kikötötték, milyen olajjal masszíroztathat.

A főceleb házaspár mindent elkövetett, hogy tökéletes gyereket kapjanak a velük szerződő béranyától, ezért szerződésben írták elő neki, mit ehet és tehet a terhessége alatt, illetve mit nem.

Kim Kardashian és Kanye West múlt héten jelentették be, hogy megszületett harmadik gyermekük, akinek a Chicago West nevet adták. A kislányt béranya hordta ki, az indoklás szerint azért, mert Kim Kardashian mindkét terhessége alatt komplikációk léptek fel.

A béranyának kétszer is meg kellett gondolnia, milyen ételt vesz a szájába, ha nem akart szerződésszegést elkövetni.

A Radar Online állítja: látták a szerződést, amit tavaly márciusban írattak alá a béranyával. A dokumentum komplett listát tartalmazott a fogyasztható és a tiltott élelmiszerekről, valamint a házaspár egyéb követeléseiről.

A béranyának összesen 68 ezer dollárt fizettek. Ezért cserébe a terhessége idején nem ehetett penészes lágy sajtokat, így camembert, kék sajtot és gorgonzolát sem. Tiltott volt a nyers és a lágy tojás, a nyers hús, a hotdog, a máj, az élő kultúrát tartalmazó élelmiszerek a joghurt kivételével, a mogyoró, a nem pasztőrizált tejtermékek és minden, ami A-vitamint tartalmazott. Alapos mosás nélkül semmilyen zöldséget, gyümölcsöt nem ehetett a kismama.

A hal is tiltólistás volt a tonhal kivételével, bár utóbbiból is megszabták, mennyit lehet egy hét alatt fogyasztani abból. A füstölt lazacot is elfelejthette egy időre a béranya, valamint vissza kellett fognia a koffeinfogyasztást.

Nem vehetett forró fürdőt, nem mehetett szaunába, és nem használhatott kemikáliákat tartalmazó készítményeket. Masszíroztatni szabad volt, de kizárólag azzal a mandulaolajjal, amit Kardashianék megengedtek neki. Manikűröztetni, pedikűröztetni csak úgy mehetett, ha maszkot viselt közben. Fogfehérítésre nem mehetett, szoláriumba sem járhatott.

A gyógyszerek közül az ibuprofent és naproxent tartalmazó készítmények voltak kerülendőek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Mennyire jó magyar nyelvtanból? Tesztelje ezzel a szótotóval!

Mennyire jó magyar nyelvtanból? Tesztelje ezzel a szótotóval!

Ryan Reynolds szóra bírja Pikachut – megérkezett a Pokémon-film előzetese

Ryan Reynolds szóra bírja Pikachut – megérkezett a Pokémon-film előzetese

Feltölti a raktárait egy brit áruházlánc, nehogy kifogyjon a készlet a Brexit miatt

Feltölti a raktárait egy brit áruházlánc, nehogy kifogyjon a készlet a Brexit miatt

Elüldözheti az EU a YouTube-ot Európából

Elüldözheti az EU a YouTube-ot Európából

Melyik mobilgyártó vetheti be először a MediaTek vadonatúj chipkészletét?

Melyik mobilgyártó vetheti be először a MediaTek vadonatúj chipkészletét?

Malajziában kivágták az összes meleg jelenetet a Bohém Rapszódiából

Malajziában kivágták az összes meleg jelenetet a Bohém Rapszódiából