szerző:
hvg.hu

Feltört autója hátsó ülésén találta meg a páratlan értékű Goffriller-csellóját Ophélie Gaillard a világhírű francia csellóművész.


Egy ismeretlen telefonáló hívása nyomán, a háza előtt parkoló autó hátsó ülésén találta meg az 1,3 millió euró értékű, 18. századi csellót - mondta az AFP-nek a világhírű csellóműveész. A jó állapotban lévő hangszert egy törött ablakon keresztül vette ki - mesélte Ophélie Gaillard, aki szavai szerint egy kétnapos rémálomból ébredt fel ezzel.
Ophélie Gaillard pénteken írta meg Facebook-oldalán, hogy amikor kilépett a Párizstól északra fekvő Pantinban lévő otthonából, valaki késsel megfenyegette és elvette hangszerét - amit egy banktól kapott kölcsön -, majd elviharzott vele.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!