szerző:
hvg.hu

Bár nem egészen úgy, ahogy gondolná.

Veiszer Alinda férjével, László Pállal az RTL Klub Nyerő páros című realityjében tűnik fel legközelebb a képernyőn. Ebben a műsorban nagyon más stílusú, karakterű párokat hoznak össze, hogy különböző megmérettetések során bizonyítsák, mennyire tudnak együttműködni, mennyire ismerik egymást.

Arról korábban már írtunk, hogy a műsorvezetőtől áprilisban megvált a Hír Tv, és azóta nem lehetett tudni, merre folytatja tovább. Beszélt arról, hogy szívesen állna politikusnak, de felröppent az is, hogy a szlovák közmédiában dolgozik majd.

Ezek után kicsit meglepő lehet, hogy a vele asszociált, leginkább kulturális tartalmú műsoroktól ennyire idegen műfajban próbálja ki magát. László Pál így indokolta az NLCafé portálnak, miért bizonyult jó ötletnek elvállalni a felkérést:

Olyan emberekkel találkoztunk, akik ismertebbek, mint mi, sokakról mi is csak olvastunk eddig itt-ott. Egyes párokkal mégis elég közel kerültünk egymáshoz, és ez annak az eredménye, hogy nálunk mindenki nulláról indult, nem számított, milyen a híre. Kint hagytuk az előítéleteket, és ez nagyon jó stratégiának bizonyult. Talán ez az egyik legnagyobb tanulsága a műsornak.

A magánéletükről eddig nem sokat lehetett tudni, most viszont ennek éppen az ellenkezője fog történni, ígéri Alinda:

Egy-egy múltbéli, vicces sztori elhangzik, amiből azért van pár, hiszen már 16 éve együtt vagyunk. Leginkább arra kerestük a választ a verseny során, hogy mennyire ismerjük egymást. Ami mindkettőnket meglepett, az talán az volt, hogy mennyire türelmesek tudunk lenni különböző szituációkban.

Arról, hogy egyébként milyen a kapcsolatuk, Alinda elmondta:

Nincsenek klasszikusan leosztott szerepek az életünkben, mindenki azt csinálja, amihez ért, ilyen szempontból talán szokatlanok lehetünk. Én például nem tudok főzni, és sokszor a mosással is meggyűlik a bajom, ezzel szemben jól vezetek és tájékozódom. Pali pedig többek között remekül főz. A fontos dolgokat viszont közösen csináljuk, például együtt neveljük a gyerekeinket, mindenki pelenkáz, játszik, altat. Emellett önkritikusak vagyunk mindketten, nem akarunk többnek látszani, mint amik vagyunk.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!